Aanbestedingskalender

Contactpersoon Serhat Ucar

 

+31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Serhat  of vul uw gegevens hieronder in.

Home

CBP

 

Combined Business Power is een inkoopadviesbureau dat met ongeveer dertig medewerkers en 75 freelance professionals een specialist is op het gebied van inkoop en aanbesteden. CBP heeft al voor vele organisaties een inkoopfunctie opgezet, waar inkoopadvies en het opzetten van een strategisch inkoop- en aanbestedingsbeleid een belangrijk onderdeel van uitmaken.

 

Daarnaast kent CBP tal van activiteiten op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Deze bestaan voornamelijk uit het organiseren en begeleiden van (Europese) aanbestedingsprocedures, ondersteuning in het maken van planningen, programma’s van eisen, aankondigingen, het samenstellen van aanbestedingsdocumenten, ondersteuning bij het beoordelen van offertes en het opstellen van contracten. Ook wanneer u tijdelijk een inkoper, inkoopadviseur of aanbestedingspecialist wilt inhuren dan kunt u terecht bij CBP.

 

CBP kenmerkt zich als een inkoopadviesbureau met zeer veel kennis en ervaring bij met name de overheid, maar ook in het bedrijfsleven verlenen wij onze diensten op een persoonlijke, professionele wijze. U ervaart dat onze professionals zowel op de inhoud als op het proces en de relatie een duidelijke toegevoegde waarde voor uw organisatie leveren.

 

Wilt u meer weten over CBP en wat zij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen:
- bel 055-3680816
- kijk op cbp.nl.