Aanbestedingskalender

Contactpersoon Serhat Ucar

 

+31 85 - 760 57 57

Neem contact op met Serhat  of vul uw gegevens hieronder in.

Home

Licenties

Aanbesteden | Basis

Het gebruik van deze licentie is gratis. Met deze licentie kunt u een aanbestedingsproject voorbereiden en inrichten. Wilt u de aanbesteding gaan publiceren? Dat kan maar dan bedraagt de prijs eenmalig € 175,- per aanbestedingsproject (exclusief btw). Wilt u meer mogelijkheden? Kies voor Aanbesteden Extra of Aanbesteden Premium.

 

Aanbesteden | Extra
Vooraf schaft u eenmalig een TenderBundel aan. Er zijn drie TenderBundels met 10, 50 en 100 projecten. Het gebruik van TenderBundels is voordeliger. Vanaf € 95,-* voert u een compleet aanbestedingsproject uit. De TenderBundel is twee jaar geldig. Met een TenderBundel ontvangt u geen losse facturen. Minder administratieve lasten en meer grip op de uitgaven. En u kunt het archief met aankondigingen raadplegen. De prijzen zijn exclusief btw. Wilt u maximaal vrijheid in het aanbestedingsproces? Kies dan voor Aanbesteden Premium.

 

*TenderBundels        TenderBundel 10        TenderBundel 50        TenderBundel 100 
 Aantal projecten        10        50        100
 Prijs per project        € 145,-        € 105,-        € 95,-
 Totaalprijs        € 1450,-        € 5250,-        € 9500,-

 

Aanbesteden | Premium
Wilt u onze applicatie op maat voor uw organisatie? En wilt u volledig digitaal aanbesteden? Dan is deze licentie de juiste keuze. Hiermee  voert u een onbeperkt aantal inkoop- en aanbestedingsprojecten uit. Daarnaast geeft de licentie recht op diverse extra’s. Sluit u een  overeenkomst af voor een periode langer dan 3 jaar? Dan krijgt u bovendien gratis ontwikkeluren die u kunt inzetten om specifieke wensen in de software door te voeren.